W biały dzień pod samą klatką w koło same bloki i okna a tu jakiś h......j kopnął mi w auto bo został ślad
i jest wgniecenie na lewym błotniku.podejrzewam jakiś gówniarzy albo jakiegoś nachlanego idiotę no ale nie wiem,ale wiem że gdybym złapał to bym gnoja zapier........
życzę powodzenia w naprawie
ja kiedyś miałem sytuację jeszcze mając cordobe gdy nasza reprezentacja w piłce nożnej przegrała mecz to straciłem ramie wycieraczki, a do tego uszkodzili mechanizm ;/ brak słów na coś takiego
Zatanawiam sie co ludzie widzą w tym fajnego ? Idzie sobie i jeb z buta w czyjesz auto...
Ciekawe jak by jemu tak zrobic Aha no tak zapomnialem najczesciej tacy ludzie to łyse pały z trzema paskami na spodniach i codziennie pijani do tego nie mający samochodu
Kitaj pisze: Aha no tak zapomnialem najczesciej tacy ludzie to łyse pały z trzema paskami na spodniach i codziennie pijani do tego nie mający samochodu
i na dodatek IQ 007 cud że potrafią mówić.
Brak słów na takie odpryski ewolucji.Współczuje
Kitaj pisze:Zatanawiam sie co ludzie widzą w tym fajnego ? Idzie sobie i jeb z buta w czyjesz auto... Ciekawe jak by jemu tak zrobic Aha no tak zapomnialem najczesciej tacy ludzie to łyse pały z trzema paskami na spodniach i codziennie pijani do tego nie mający samochodu
nie szufladkuj, nie każdy łysy w dresie jest codziennie pijany , niema auta i do tego kopie czyjes...
jakiś czas wcześniej u sąsiada tylna szyba poszła (oczywiście z pomocą jakiegoś debila!!)
i to też dla jaj oczywiście
Pytałem się blacharza i stwierdził że lakier raczej pęknie bo na rancie jest też wgniot,więc z lakierowaniem wyjdzie cztery i pół stówki i oby różnicy z drzwiami nie było