bartekmk, Ja po długich poszukiwaniach, wymagających założeniach, przejechałęm 350km żeby kupić takiego(jeszcze nie usuneli):
http://moto.allegro.pl/seat-toledo-spor ... 29944.html
Sprzedawca godny polecenia, umówiłem sie żeby zarezerwował bo jade kawał drogi i po przyjeździe autko czekało przygotowane, możnabyło podjechać gdzie chiałem i sprawdzić co chciałęm
wiec odrazu wzbudził zaufanie
Jakbyś oglądał wersje 130KM(troche ich mało i ciezko trafić) to odrazu mozesz podgladnąc, jest inna pokrywa silnika,
To co na pierwszy rzut oka odróznia od starszych/innch wersji:
- Lusterka Łezki;
- Dokładki pod zderzakami malowane na kolor nadwozia - świetny bajer - nie wiem czy zależne od rocznika czy od wersji (ogólnie jeszcze przed kupnem juz planowałem ze i tak sobie przemaluje
- Przycisk TCS - obok ręcznego
- Fotele Kubełkowe, Alu 16'' - zaleta wersji Sport
W tych linkach co przysłąłeś zdecydowanie bym wykreślił tego 3 - brak wymetrii w okolicy refletora świadcza o dużym prawdopodobieństwie ze powypadkowy.
Polecam kolor szary, nie jest zbyt popularny ale bardzo pasuje do Toledo
dlatego jestem bardziej za tym "2" chociaż u mnie byłby i tak zdyskwalifikowany za klime ręczną, deska bez pokręteł, z klimatronikiem wygląda nowocześniej, wiele lepiej.
Warto sie nie napalać, i przejechać nawet na drugi koniec Polski, jak jest szansa ze kupisz dokłądnie taki jak chcesz.