Ostatnio skompletowałem wszystko do założenia spryskiwaczy w tolku i kupiłem wszystko na allegro. Co dokładnie masz uszkodzone? Sam spryskiwacz pasuje z golfa IV (40/sztuka). Gorzej jeśli zniszczoną masz też dyszę spryskiwacza (to co wysuwa się podczas spryskiwania) bo to już nie pasuje tak łatwo z golfa i za wersje do Tolka (razem z zaślepkami zderzaka) płaciłem 95/stronę.
vwir pisze:Ostatnio skompletowałem wszystko do założenia spryskiwaczy w tolku i kupiłem wszystko na allegro. Co dokładnie masz uszkodzone? Sam spryskiwacz pasuje z golfa IV (40/sztuka). Gorzej jeśli zniszczoną masz też dyszę spryskiwacza (to co wysuwa się podczas spryskiwania) bo to już nie pasuje tak łatwo z golfa i za wersje do Tolka (razem z zaślepkami zderzaka) płaciłem 95/stronę.
No i wlasnie ta dysze mam uszkodzona. Zaślepke posiadam.
rysiekkk1, czym konserwowałeś kiere? lepiej wygląda niż przed konserwą? patrzyłeś już na ceny rozrządu?? pytam bo sam wymieniałem 5kkm temu i za ruvilla całość pompa i pasek conti zapłaciłem ok 630 PLN i ciekaw jestem czy dało się na Podkarpaciu mniejszą cenę ustrzelić
kuba88w, kierownicę przejechałem najpierw balsamem do pielęgnacji skóry firmy ARA (czyści i chroni, na naturalnych tłuszczach i olejkach) a następnie pastą do butów bezbarwną kiwi. Kierownica jest świecąca i zabezpieczona przed wycieraniem się. Robię taką operację co 2 miesiące i kierownica nie ma żadnych wytarć. Mi za taki zestaw rozrządu, z tym, że pasek gates mechanik powiedział ok 550 + 200 zł robocizna. Ja jednak na allegro pewnie będę kupował rozrząd.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb