Noooooooooo cena atrakcyjna. Bedzie trzeba pomyśleć i to powaznie Szkoda tylko ze w kwietniu mam wyjazd do Niemiec. Pogadam z ojcem on ma Toledo III 1.9TDI ja Toledo II 1.9 TDI wiec moze w 2 Tolki sie odrazu załatwi
Szymek08, ja myśle żeby jechać w marcu to jak bys sie zapisał to można by było na 3 samochody pojechać więcej i tak raczej nie zrobią przez jeden dzień, trzeba popytać chłopaków z ibiza kluby zeby ustawić sie pod koniec marca i podjechać do nich
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym
Wyplosz, Ja bym chętnie ruszył z wami ze świętokrzyskiego... Kielce/Ostrowiec Św.
Swoją drogą gadałem nie tak dawno z Kamilem z DV-T z Suchodółki (k. Ożarowa). Samochody z VP - 800 zł, przy większej liczbie osób (klubu). Firma z tego co wiem Całkiem porządna.
Co to tego DURASOFT to chętnie bym ruszył właśnie w grupce Zawsze to raźniej
nie słyszałem nic o tym DV-T, a programach z Durasoftu jeździ duzo osób z OctawiaClubPolska, LeonClubu, i zachwalaja sobie strasznie także niema co kombinować, pogadam z nimi żeby nas ustawić na jeden dzień to polecimi razem. 10 osób już jest teraz czekajmy na więcej chętnych i jakieś sensowne terminy.
- I co ?
kurcze teraz tak patrzę że mam ponad 500km do Żywca. Lubie jezdzić ale w razie jakis problemów z autem to troszkę kicha gonić 500km. No i jak policzę koszty łacznie z paliwem, noclegiem i takie tam to chyba lepiej gdzies blizej poszukac. Ale jeszcze pomyslę
No chyba prześledzę ten temat 500 zł to będę miał na grupówkę i do Żywca jakaś 100 km bardzo ciekawa propozycja.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Szymek08, masz racje jest w wawie Marcin z leon klubu co robi za 800 zł bodajrze i ludzie są zadowoleni z jego usług i chwalą sobie wszyscy, i w razie czego blizej na korekcje w razie czego
[ Dodano: 2011-03-07, 21:38 ] Roxon40, GangstaMarc, to kiedy panowie jedziemy do zywca na programik moze za 2 tygodnie by sie ustawić z nimi, koło czwartku piatku, co Wy na to ??
- I co ?