Wiesz co, mam pogram vag-com ze strony vag-com jest to polska wersja, i teraz mam ochotę zakupić kabel do kompa żebym mógł sprawdzić podstawowe funkcje tego programu. Czy mając ten program vag-com po polsku i kabel pod usb bo mój komp nie ma wejścia rs323 moge sprawdzić kąt wtrysku paliwa i pozostałe funkcje tego programu? Może lepiej ściągnąć wersje po angielsku?
Możesz tylko żeby te twoje programy nie okazały się jak moje że niby działają ale po chwili wyskakują różne komunikaty. Najpierw kup interfejs a potem szukaj programu i testuj. Jaką masz wersję tego Vag-Com ? I czy to jakaś pełna czy testowa ?
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Sprawdzona wersja ktora chodzi z kabelkami to ang. 409-1, oczywiscie trzeba jej "poszukac"
krzysztofgorals : mam kabelek za 30zl i wszystkie wymienione przez ciebie funkcje mozna sprawdzic, link gdzie w tym watku zamiescilem, kabelek jest od viakena.
Trzeba bardo dobrze szukać bo z wszystkich jakie znalazłem żadna do końca nie działa bo zawsze jakieś funkcje były nieczynne. Jak ktoś ma naprawdę sprawdzoną wersję i dobrą wersję to bardzo chętnie przygarnę może być kontakt na PW
Do tego programu to potrzebujesz naprawdę dobrego kabelka te z Viakena chodzą do Vag-com 4,09 więc na tym ci nie pójdą te tanie kable. Sprawdzałem.
chciałbym zakupić kabelek do toledo II, bez różnicy czy USB czy COM (info dla niektórych - nowe lapki z wyższej półki posiadają COM) chciałbym żeby były wszystkie możliwości, nie tylko odczyt, np zmiana stanu licznika itd. i żeby dziłał z win 7 pod 64 bity.