Witam Jestem nowy na tym forum ale przymierzam się od dłuższego czasu na kupno Toledo II najlepiej 1.9 TDI 110km.
Znalazłem w mojej okolicy komis na którym jest jedno takie: (bo poszukuje po komisach bo sam mam teraz golfa i chciałbym go zostawić w rozliczeniu)
http://speed-cars.otomoto.pl/seat-toled ... 35098.html
I chciałbym poznać wasza opinie czy opłaca się zainteresować tym egzemplarzem?
Z tego co już go oglądałem to silnik ładnie pracuje nie ma żadnych wycieków, środek jest ładnie utrzymany i niby wszystko ok ale martwi mnie jedna sprawa szyby w drzwiach pasażera za kierowcą mają inną datę produkcji niż reszta z auta bo jaka 0 a nie jeden rok produkcji tak samo przednia szyba myślicie że to może świadczyć o tym aucie że miało jakiegoś dzwona? Może jest na forum jakiś użytkownik z NS który miałby czas podjechać i oglądnąć go i wyrazić swoją opinie o tym egzemplarzu
Czemu mam się przyjrzeć jak coś jeszcze w tym aucie? Co sprawdzić w nim bo nie chce kupić jakiegoś składanego z trzech tylko potrzebuje porządnego samochodu na lata...
[ Dodano: 2011-02-22, 11:42 ]Chciałem jeszcze spytać czy w każdym Toledo jak jest mało paliwa to świeci się taka chyba żółta dioda zaraz koło wskazówki z paliwem bo u mnie w golfie są całkiem podobne wskaźniki a tej kontrolki nie ma wiem że głupie pytanie ale pierwszy raz mam styczność z tym autem więc wole zapytać bo na zdjęciach aut które oglądałem na allegro tego nie widać