"brak zaslepki na zlaczu diagnostycznym (bylo grzebane w kompie?)"
Dokladnie tak napisalem, slyszalem o handlarzach ktorzy kreca liczniki o tysiace km i zapominaja usunac z silnika karteczki z przebiegiem przy ostatniej wymianie oleju, wiec ta zaslepka to pikus, moze nie oplaca sie zakladac bo auto nie schodzi i trzeba je ciagle odmladzac?
Mi by przeszkadzalo fioletowe gniazdo, po zniknieciu zalozylbym nowa dla estetyki...
A ten , na tego się napaliłem nieziemsko =D Muszę jeszcze żonę namówić na lekki kredycik i wycieczkę po auto =D Czekam na opinie. Wydaje się być wszystko Ok przebieg itd...
Szymekgd dlaczego sądzisz ze jest zmeczone ? Jak dla mnie jest w dobrym stanie najprawdopodbniej wyprane. Jedynie co widze to fotel kierowcy jest lekko wygnieciony chyba od lewej nogi wyciskajacej sprzegło poza tym nie moge sie nic dopatrzeć
A co do plakowania slnika to ja tak robie często mimo ze tolka nie sprzedaje. Jak ustawialismy na warsztatach szkolnych światła u mnie w tolku to nawet wychowawca sie zdziwił ze takie czyste i błyszczące te plastiki
szymekgd pisze:..... Do ceny bedzie trzeba chyba doliczyc oplaty celne...
Witam, mam pytanie. Czy jadąc po takie autko mogę nim wrócić do swojej miejscowości i dopiero u siebie go zarejestrować itp..czy muszę wszystko załatwić na miejscu. Ewentualnie ile kosztują takie opłaty celne i gdzie to wszystko trzeba załatwić. Pytam ponieważ nigdy nie miałem styczności z załatwianiem tego typu formalności. Pozdrawiam