GangstaMarc pisze:-będzie to dieselek z pierwszego roku produkcji z bardzo ubogim wyposażeniem
Gdzie wyczytałeś, że z pierwszego roku produkcji Tolki były ubogo wyposażone???
GangstaMarc pisze:-będzie to dieselek z pierwszego roku produkcji z bardzo ubogim wyposażeniem
Pawcio3city pisze:Gdzie wyczytałeś, że z pierwszego roku produkcji Tolki były ubogo wyposażone???
jabol_ek pisze:A co sądzicie o tym :
http://otomoto.pl/seat-toledo-1-wlas-kl ... 84684.html
Co prawda już go ktoś skomentował ale skoro był serwisowany w ASO to przecież jest możliwość sprawdzenia historii i przy jakim przebiegu było coś wymieniane.
Tomas pisze:jabol_ek pisze:A co sądzicie o tym :
http://otomoto.pl/seat-toledo-1-wlas-kl ... 84684.html
Co prawda już go ktoś skomentował ale skoro był serwisowany w ASO to przecież jest możliwość sprawdzenia historii i przy jakim przebiegu było coś wymieniane.
Raczej nie liczyłbym na to, że seat może mieć jakąć centralną bazę danych ASO aut z rocznika 2000. Co do przebiegu, to w niemczech 3-4 letnie diesle mają taki przebieg, a nie 11letnie auto. Jakby miał te 100tys km więcej, to już byłby autem (normalnie użytkowanym). Raczej nastawiałbym się, że ma spokojnie ponad 300tys km naśmigane. Ja np. kupiłem mondeo z 2006 roku (czyli 5 wiosen) w benie, z salonu, śmigane tylko w Polsce a i tak ma przebiegu 137tys km.
szymekgd pisze:Jezeli faktycznie jest od pierwszego wlasciciela to powinna byc ksiazka, a tak mamy kolejne odpicowane auto z kreconym licznikiem. Poszukaj, moze jeszcze znajdziesz je na mobil.de z rzeczywistym przebiegiem i cena niemca
Auto z takim przebiegiem jest drozsze przy zakupie w niemczech i daje niski zarobek, wiec zeby zarobic trzeba zlapac okazje, czyli znalezsc tanie auto z ok.300kkm, skrecic i sprzedac z dobrym bajerem...
Ale to nic, ostatnio slyszalem od kumpla niezla historie, babka zamowila sobie u handlarza corse, ten przywiozl, zwalil ja z lawety na podworze, skasowal kase i pojechal, babka zachwycona, zdziwienie przyszlo dopiero nastepnego dnia jak sasiad spytal sie dlaczego kierownica jest po prawej stronie Chyba to byla blondynka...