Panowie mam dostęp do paliwka z pewnego źródła - na 100 procent czyste zbiorniki, ładny kolorek, zapach itp tylko że podobno jest trochę bardziej suche niż te z komercyjnych stacji. Znam sporo ludzi którzy na tym latają i niby spoko. Jak myślicie lać do strzały?
Sztuką nie jest kupienie gotowego produktu, sztuką jest Customizing
kasprzyk_tbg pisze:Przerabiałem już ten temat. Sprawdzałem wszystkie (markowe). Najlepszy jest SHELL V-POWER GTL (najdroższy) ale po drugim, trzecim tankowaniu zauważycie różnicę. Mniej pali (więc wychodzi się na równo z innymi) i najważniejsze NIE KOPCI a to chyba najważniejsze dla TDI. Jeśli chodzi o moc nie zauważyłem różnicy ale to wina dużej mocy.Pozdrawiam.
Sorry ze posłuże sie tą stara odpowiedzią ,zgadzam się z kolegą troche też testowałem różne paliwa i ich skład bo raz że sie tym interesowałem to musiałem odbyc szkolenie i odpowiadac klientom na pytania o paliwach bo pracuje na stacji benzynowej
i też testowałem ON GTL i ON Ultimate i auto na tych paliwach niekopci tak jak się odchodzi mocno w szczególnoosci to widać jak auto jest po sofcie
kurde, z tego co widze to ropke z orlenku mało kto chwali... to gdzie tu tankować w Polsce???? dobrze ze na codzien bede lał w holandii a tam to raczej nie ma problemu z paliwkiem
Trasa Łańcut - Rzeszów
Orlen przy E4 paliwo oczywiscie dobre ale nawet likanaście groszy drozsze
Bliska przy E4 w miare cenowo i paliwo dobre lata bez problemu
Auchan (niektorzy narzekają u mnie wszystko ok)
Trasa Rzeszów - Przybyszówka
Orlen przy E4 - dobre ale drogie
Trasa Przybyszówka - Trzciana
Lotos przy E4 dobre ale drogie
Ja tankuje na Bliskiej i nie narzekam i cenowo mniej niz na orlenie z data 30.12.2011 było po 5.54zł, czasami na Auchan bo tam cena najnizsza ale czasami m isie nie chce w kolejce stać.
"Tylko ciężko pracując, można mieć to co się chce"
Na auchanie w krk leję od czasu do czasu i jest ok. Dostawca to Orlen. Lałem też do BMW i nie było problemu.
Choć teraz do ARL'a jak zaleję gdy nie ma kolejki to dolewam dodatek do diesla i wtedy sumując cenę to wychodzi najdroższa ropa heheh
Kraków Orlen na nowosądeckiej ON 5.55 od kilku dni bez zmian. Paliwo mają OK