Witam w DZIALE TECHNICZNYM > ELEKTRYKA
Dziś postanowiłem podsuszyć wykładzine w tolku bo troche sie gnój po zimie zrobil. Suszyłem z 4-5 godzin. poskręcałem wszystko, wsiadam do auta przekręcam kluczyk i ...
na zegarach cisza.. nic sie nie swieci, wskazniki obrotow predkosci paliwa i temp ani drgna, świeci sie tylko kontrolka akumulatora.
jak sprawdzalem swiatla to takie rzeczy jak kontrolki swiatel dzialaja bez zarzutu i kontrolki kierunkow i swiatel wszystko niby dziala wiec jakby część pradu dochodzila.
Dodam ze jak odpalam auto to owszem odpali ale po 2-3 sek gaśnie. Obstawialem immo ale dzwonilem do poprzedniego wlasciciela mowi ze immo nie ma bo zakladal centralny zamek i ma oddzielne piloty do tego...jest tylko sterownik centralki..
sciaganie klemy z aku nie pomoglo - zobacze jeszcze co sie stanie jak odlacze aku na dluzej - gdzies powyzej godziny..
macie jakies pomysły?? odkad kupilem tą padake to strach nią jezdzic bo nie wiadomo czy sie wroci..
słowo od redakcji by Sony:
Spójrz na nazwę tematu i zobacz co się zmieniło. W opisie chodzi o podanie wersji Toledo, a Ty dodałeś wpis na początku o dziale nie wiem po co. Tak trudno czytać ze zrozumieniem ze wzorca ? Bez odbioru.