Panowie, od przedwczoraj mam to samo.Na noc odłączam akumulator bo samochód ciągle sie otwiera i co szyby zamknę to sie otwierają
nie wiem co jest nie tak.Przy podnośnikach bagażnikach ruszałem tą wiązką kabli i nic.Przy włączonych światłach i dy otworze drzwi to słychać jak piszczy i podświetlenia działają.Ma to ktoś poza sobą?
[ Dodano: 2013-03-28, 17:44 ]więc panowie, tydzień temu borykałem się z takim samym problemem jak Wy, mianowicie samochód sam sie otwierał(centralka) i po zgaszeniu auta szyby opuszczały sie..
Rozebrałem plastik pod kierownicą, odłączyłem moduł komfortu (mechanik powiedział ze to przyczyna) i nic sie nie zmieniło samochod nadal wariował, złożyłem plastiki i wziąłem sie za lewe drzi, bo zdjęciu plastiku drzwi, wyjeciu szyby i uchyleniu tej blachy odłączyłem (wtyczka) zamek no i ku mojemu zaskoczeniu samochód przestał wariować.. czekałem 10,15,25 minut i cisza..ale pomyślałem ze muszę sie upewnić.. podłączyłem zamek no ii samochód sie zaczął znów otwierać a szyby zjechały w dół ;p odłączyłem znów i jeżdżę na razie tak juz około 5 dni i jest wszystko okej tylko wiadomo, pillot zamyka troje drzwi a ja recznie jesli gdzies zostawiam samochod recznie zamykam kluczykiem lewe drzwi