Tak nie ma elektrycznych lusterek tak jak jest napisane w opisie , elektryka szyb widzę tylko przód, klima widzę manualna, ogólnie dość uboga wersja jeśli chodzi o wyposażenie.
Generalnie ja nie widzę czegoś specjalnie podejrzanego w tym aucie.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
el. szyby z przodu byłyby dla mnie wystarczające, el. lusterka faktycznie nie ma, klima ważne, że jest;) a na 1 zdjęciu maska nie zbiega się idealnie z błotnikiem i to mnie troszkę martwi, po drugiej stronie jest ok, myślisz że jest wart tej ceny?
Maskę też zauważyłem ale jakoś ciężko się dopatrzyć dzwona. U mnie jak wymieniałem chłodnicę to po zdjęciu pasa przedniego też już go idealnie nie spasowałem. Bez oględzin na żywo ciężko coś powiedzieć. No jak rzuciłem okiem na Allegro na cenę innych to ta cena wygląda całkiem przystępnie.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
adapter kaseta + tasmaizolacyjna nakierownicy + płetwa na dachu =lans jak nic
a tak na powaznie to troche sie sprzedaje juz skoro fotki robione w srodku lata a to daje do myslenia .. a co do srebrnego panelu + osrebrna osłona licznika to wystepowały wersje z tym fabrycznie (nie mowie ze ten jes fabrycznie w to wyposazony )
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
Prosiaczki ładne - fakt - na dodatek elektryczne z pamięcią - rzadkość. Kierownica - no coment. Brak halogenów. Felgi tragedia - to kwestia gustu. Środkowy panel to też kwestia gustu - mi się nie podoba. No i baaardzo stare fotki jak już ktoś wspomniał. A cena nie wygórowana. Rzekłbym - dziwnie mała.
cena jest przecietna, kierownica tragedia, tak samo plastik koło zegarów pomalowany na biało, i kokpit , wiec robił to samemu (obklejał albo malował) osobiscie dla mnie to wiocha, ale to jest kwestia gustu, wyposarzenie tez w miare, obejrzeć mozna, ale na samym starcie trzeba sobie doliczyc pare stów na doprowadzenie go do oryginalnego stanu wnętrza , chyba ze komuś to nie przeszkadza
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym