a za ile byscie mi proponowali go sprzedawac w takim stanie?myslalem o 15tyś
Tutaj zgodzę się z tym co pisze Martinez. Jak dostaniesz 10 tysięcy to będzie bardzo dobrze. Próbowałbym raczej sprzedać na części auto. Szkoda, że AC nie masz
Jakbyś na części sprzedawał potrzebuję wykładziny bagażnika oryginalnej
Oczywiście szkoda Tolka
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Jest dużo firm, które skupują takie lekkie gnioty postłuczkowe, których już nie opłaca się naprawiać. Można dostać dobre pieniądze czasem. W Twoim przypadku gdyby nie podłużnica to może dałoby radę to naprawić...
Bonbini pisze:Jest dużo firm, które skupują takie lekkie gnioty postłuczkowe, których już nie opłaca się naprawiać. Można dostać dobre pieniądze czasem. W Twoim przypadku gdyby nie podłużnica to może dałoby radę to naprawić...
Wyklepia go i bedzie wygladal jak nowy, szkoda tylko klienta ktory go kupi...
a ja bym go kupil i zrobil dla siebie kwestia odpowiedniego podejscia do tematu czyli wstawienie nowej nogi i jezeli jest to zrobione jak sie nalezy to nic nie stoi na przeszkodzie zeby dalej dobrze komus sluzyl skrzywiona podluznica nie dyskwalifikuje auta niestety nie mam kasy
No to teraz tłumaczy czemu szukasz Leona. Kurdę szkoda auta.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
rzeczoznawca mi wycenil koszta zrobienia na ok 10tyś a jeden gosciu mi daje za niego 13,5 tys wiec na to samo by mnie wyszlo a zaoszczedzil bym tylko czasu...
[ Dodano: 2011-01-04, 14:57 ] nastepuje reaktywacja mojego tolka!!! oferty jakie za niego dostawalem to 12,5-13,5tyś. (żal mi go było za tyle sprzedawać) po dokladnych ogledzinach 3 mechaników wyszlo na to ze az tak tragicznie z nim nie jest, podluznica ok fartuch trzeba wymieniac no maska blotniki, zderzak(chcilabym teraz zalozyc od leona top sporta co o tym myslicie?)jedna lampa, pas przedni, chlodnica wody, obudowa filtra powietrza i jeszcze cos pewnie wyjdzie... czesci ok 3 tyś robota 3-4tyś.