sigo, bardzo Ci dziękuję za propozycje, jednak szukam odrobine młodszego samochodu, i jak napisałem co najmniej ten ABS i klimatyzacja, welur.. Bo mój seat mnie zniechęcił. Jak widzę masz zadbany samochód i bardzo mi sie podoba, jednak rocznikowo już się boję niestety.
Lucas, Jeśli możesz napisz mi w jaki sposób dokładnie sprawdzić klimę, nie miałem samochodu z klimatyzacją. Jak ma to wyglądać jak to sprawdzić jak włączyć kiedy itp..
Bonbini, progi na pewno, tylne kielichy, wlew, przod podłużnice, pas, blacha po otwarciu drzwi(zwlaszcza tył). No wiadomo klapa wiecej miejsc nie wiem.. Jeszcze podłoga na łączeniu, bo Mój niedoszły Teść mówi, że miał tolka, ze nie mial zarzutów super samochód wygodny ekonomiczny itp, ale blacha była tak słaba że jego toledo (1l 92 rok) w 98 roku złamało się na pół na łączeniu pod podłogą.
Każa sugestia jeszcze mile widziana chce być przygotowany. Jak czas pozwoli w te sobote sie wybieramdo Żar
PS. Czy ten Toledo nie ma przypadkiem "WYRWANEJ" albo zdemontowanej kieszeni pod kierownicą? mam na myśli półeczke jaka jest w starych tolkach, moge sie mylic, no ale coś tm mi nie pasuje dziura taka wielka jest, albo kratki nie ma od nawiewu???