spokojnie wyminisz diode jezeli sam nie dasz rrady to wyciągnij livznik i daj komus kto sie trohe zna na lutowaniu a co do wymiany to trzeba by było go zapewne wkodować diodka wyniesie cie w najgoszym wypadku 5 zł a wlutowanie pewnie z 10zł no hyba ze maz znajomosci
dzwonek17, jeśli już będziesz wymieniał licznik (na taki sam) to wystarczy tylko w liczniku zmienić kod immo (na taki jaki posiada aktualny licznik). Zrobisz to np. kabelkiem VAG K+CAN Commander. Przy okazji ustawisz sobie przebieg
nikt Ci kolego nie będzie podawał na forum jak się rozkodowywuje licznik, bo co z tym idzie IMMO. Tak jakby powiedzieć jak okraść auto.. Wiec trochę luzu, trochę pieniążków i spec to Ci zrobi pozdrawiam
goomis86 serdecznie dziękuje
Jednak są osoby które chcą się podzielić wiedzą -dziękuje
[ Dodano: 2011-01-03, 17:40 ] jaceksteel jeżeli nie wiesz jak to się robi to nie wdawaj się w dyskusję a jeżeli umiesz a nie chcesz się podzielić na forum to napisz na moją skrzynkę.
Jeżeli poruszam temat na forum to znaczy że już przeszukałem internet i nic ciekawego nie znalazłem i nie potrzebuje takich rad.
Pozdrawiam.