matti pisze:godles_ pisze:bo oglądałem ostatnio i miał tylko napis Seat a V5 na górze po prawej stronie, dziwnie jak dla mnie jakby było coś tam robione.
U mnie też tak było
i u mnie też tak jest
matti pisze:godles_ pisze:bo oglądałem ostatnio i miał tylko napis Seat a V5 na górze po prawej stronie, dziwnie jak dla mnie jakby było coś tam robione.
U mnie też tak było
Krzyś V5 pisze:Troche dziwna sprawa z tym klekotem u mnie czy zimny czy ciepły nic nie klekocze przy odpalaniu,no troszke falują obroty ,ale taki już urok tych silników,co do znaczka to w orginale jest na górnej części klapy napis Toledo a niżej V5,dowiadywałem się w serwisie.
Wyplosz pisze:moim zdaniem troche duzo biorąc pod uwagę nie jest opłacony (+2000 zł) i dorzucić instalacje gazową zeby w miare tanio jezdzic to mozna za ta kase dizelka kupić i bedziesz bardziej zadowolony z tego zakupu, no ale to Twoja decyzja
Wyplosz pisze:za 15 tys mozna kupic TDI 110 do tego wtryski 216(800-1000) od Cowaboya z wawy i programik u niego(1000-1200) i moze wyjśc nawet wiecej niz 150 KM i lepiej bedzie jechało niz 150km z 2.3 nie urazając osób które jeżdzą taką jednostka