szukaj auta w komisach przy salonach samochodowych, ludzie oddają tam swoje auta w rozliczeniu, najczęściej są to zadbane fury po 1 właścicielu, w salonie na warsztacie auto ma dokładny przegląd przy oddaniu, niektóre z tych komisów dają gwarancję (np Mucha w Mikołowie)
Witam
Strasznie najarałem się na pewnego Seata. Mam tylko jeden problem. Nie za bardzo mam jak go sprawdzić. Może mógłbym poprosić Was o ocenę tego samochodu chociaż ze zdjęć.
Z tych zdjęć ciężko cokolwiek powiedzieć, bardzo słabo zrobione, a mocy to on ma seryjnie 170km- koleś ma błąd w opisie.
Po drugie kolego przywitaj się w odpowiednim dziale. w innym przypadku- dostaniesz kosza
faktycznie zdjecia kiepskie ale wydaje mi sie ze siedzenie kierowcy jest z boku wytarte ale kiepsko widac a to było by dziwne przy 150tys dokładnie te silniki miały 170koni
Wyposażenie dość przyzwoite a po za tym z tych zdjęć ciężko coś wnioskować. Przede wszystkim podjechać zobaczyć odwiedzić stację diagnostyczną, podłączyć pod komputer.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
ten egzemplarz niczemu sobie, cena tez nie jest zła, ale standardowo ''użytkowany prze kobiete'' i "mniej niż 200 tyś "z tych zdjęć dużo nie można powiedzieć jakaś kijowa jakość, ale można jechać obejrzeć, podpiąć pod kompa obejrzeć czy nie był bity
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym