małe OT ... na jakim ty swiecie zyjesz ? w tym kraju kupiujac uzywane auto mozesz się spodziewac wszystkiego ... wiec nie pisz ze nie jest mozliwe cofniecie licznika ... a tym bardziej w TDI i w dobie wszechobecnej elektronik w aucie
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
Pewnie ze się da...... Wszystko sie da np. Mój kolega ktory sprowadza auta raz cofnął VW Borę 1.9 TDI 90PS z 500 000km (auto po firmie) na 130 000km bo była zadbana. A Bora jeżdzi do teras a ile ma teraz przebiegu to nik nie wie Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-10-20, 08:39 ] i najlepsze jest to ze takie cofnięcie licznika to z 3 minuty roboty
Dobry i do tego u mnie w miescie ale aukcja jest juz zakończona. Ja jak zmieniałem w Swoim Tolku 110PS AHF to zakupilem tez zestaw firmy INA tyle że pasek miałem Conitecha o przedłuzonej wytrzymałości do 120000km ale moj zufany mechanik powiedział zebym wymienił po 90000km - i tak zrobię no i pompę wody miłem Ruvill. Ale zestawik naprawdę OK i do tego za rozsądne pieniądze.
ja wymieniłem rozrząd jak miałem 96k przebiegu w swoim 5p. części oryginalne. patrząc na te stare paski , pompę wody napinacz , mechanik powiedział że jeszcze dałoby radę pojeździć, bo nie są zniszczone ale mam już spokój na trochę