Niestety wymiana modułu tu nic nie da ;/
Mikrostyki są w każdym zamku.
Tak więc moduł komfortu jest jest pewnie sprawny. Jak już się upierasz na zmianę całego elementu to zmień zamek, bez wkładki oczywiście i po problemie
03 Automat.blokowanie drzwi po przekroczeniu przez samochód prędkości 15 km/h.
04 Automatyczne odblokowanie zamków po wyłączeniu zapłonu.
05 Odłączenie czujników ochrony wnętrza po dwukrotnym naciśnięciu przycisku blokady drzwi.
06 Potwierdzenie sygnałem dźwiękowym podczas odblokowywania drzwi
07 Potwierdzenie sygnałem dźwiękowym podczas blokowania drzwi
08 Potwierdzenie kierunkowskazami podczas odblokowywania drzwi.
09 Potwierdzenie kierunkowskazami podczas blokowania drzwi
I w każdym z tych kanałów możesz sobie ustawić 0 lub 1, czyli odpowiednio wyłączone lub włączone "
dzięki wielkie dziś pokombinuje i dam znać jak to wyszło
[ Dodano: 2010-08-21, 17:46 ] podłączyłem vag i okazało się że funkcja 03 domykanie po 15 km/h i 04 odblokowanie po wyłączeniu jest w pozycji off .Szkopuł w tym że u mnie zamki się nie zamykają ani nie otwierają tylko słychać siłowniki,tak się zastanawiam czy to nie wina akumulatora,który ma zaledwie rok czasu.Autko dobrze odpala...
Witam serdecznie wszystkich , ktorz zagladna . Potrzebuje podpowiedz probowalem zaadoptowac pilota kluczyka , ale po podpiciu VAG modul komfortu nie widzial nowego kluczyka , przypuszczzam ze modul jest uszkodzony , wiec chcialbym go wymienic , ale nie wiem czy po wymianie . mam zamiar zalozyc modul o tych samuch numerach , bede musial cos przeprogramowac , czy poprostu zakladam modul i po robocie ??? jak ktos jest zorietowany to z gory dzieuje za podpowiedz !!!
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 09:44 przez jkkono, łącznie zmieniany 1 raz.
pilot 433 Hz , te same numery pilota jaki byl stary HELLA 5FA 007 580 A numer Komfortu TO : 1 JO 959 799 S Jezeli to ma znaczenie przy programowaniu pilota to dajcie znac jakie !!!! Poadrawiam