nie wszystkie oleje z beczki to szajs, zalezy tylko od zetelności sprzedawcy
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
wiec twierdzisz ze magnatek z beczki jest gorszy od np. elfa z beczki, wydaje mi sie ze sa to tylko opakowania zbiorcze wiedz jezeli nikt nic tam nie pokombinuje to jaka róznica ?????
chyba ze castrol sam sobie dołek kopie i w beczkach (które odbieraja niby konkretni klijenci jak serwisy warsztaty itp.) sprzedaje syf ?????????
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Skoro to wszystko to taki syf, np: paliwo i oleje i jeszcze parę innych rzeczy, to dlaczego nasze auta na tym jeżdżą i rzadko kiedy coś się z nimi dzieje nie tak?
A dodatkowe wydawanie kasy na "lepszy" olej czy paliwo, wydaje mi się zbędną przyjemnością
Komfortu jazdy i tak tym się nie poprawi.
kristof pisze:spytaj serwisanta o ten olej to sie zasmieje a zresztą cena mówi sama za siebie , nie poleca go tez mój znajomy kierownik salonu skody chociac leje go klientom he he
kristof pisze:no wlasnie widze ze leja ludziom szajs a oni sie cieszą
Kris nie rozumiem o co Ci chodzi, piszesz ze nie polecasz i itp ze szajs i walisz zeby czytać ze zrozumieniem ??????? zdecyduj sie
witam muszę odświeżyć ten temat ponieważ od nie dawna zauważyłem że moje toledo przy kopca na niebiesko dzieje się to tylko zaraz po odpaleniu wystarczy go przegazoawć i po chwili jest wszystko ok co to może być ??