....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Rozebranie całej tapicerki drzwi aby dostać się do zamka. Po co to robiłem? Nie działała mi lampka w drzwiach kierowcy Sprawdzałem mikrostyki, luty - wszystko było jednak ok. Doszedłem końca, potrzebny był mały "tuning" jednej zużytej części i wszystko działa.
wymiana glosnikow wysokotonowych z seri na sony xplode ( niskie tony i radio tez z sony dlatego wybralem te - i promocja byla w norauto ) różnica .... JEST
Dziś niewiele. Przesunąłem wężyk od wspomagania bo zaczął się ocierać o wentylatory i o mało się nie przetarł, sprzątanie, mycie i woskowanie oraz sesja zdjęciowa
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Dziś wymiana oleju na Castrol 5W40, filtr MANN ( 90 + 21 zł) , pasek wielorowkowy (Conti 41 zł), rolka (INA 58 zł), cały napinacz (INA 161zł), filtr paliwa (MANN 60 zł) , sprawdzone sprzęgiełko alternatora, poprawiona osłona pod silnikiem, sprawdzone grzanie i świece żarowe. Martwi mnie trochę bo delikatnie popiskuja mi łożyska alternatora ale nie chciało mi się go wyciągać- może przy następnej okazji kiedyś w lecie jak wytrzyma . Miałem umyć wywoskować ale już nieładem rady.