I ja dodam swoje 5 gr:
- wylany wyświetlacz climatronica;
- tylna klapa dziwnie spasowana, linia blendy nie schodzi się z linią świateł (z lewej niżej, z prawej wyżej);
- albo mi się wydaje albo drzwi kierowcy źle spasowane i chyba mają inny odcień.
Klapa jest całkowicie skrzywiona. eSka na klapie to chyba z Toledo I nie wspominając o napisach. Brak przedłużenia uszczelki podszybia po stronie pasażera. Zawias maski strona kierowcy coś nie ten kolor. Coś mi się widzi że spinki zderzaka też raczej nie te. Szczerze mówiąc "szrot".
[ Dodano: 2010-09-20, 22:33 ] Zastanawia mnie jedno jak to jest ze tyle sprowadzonych aut ma wymieniany rozrzad przez osoby sprowadzające, nie ma to dla mnie logicznego sensu - po co niby sprowadzający mniałby dokladac dodatkowe kilkaset zlotych - kto im wierzy?
tył klapa z prawej nie spasowana, brakuje mi jednego zaworka elektromag. pod maską i oczywiście bez zaślepki OBD
chłopie, coś się uczepił tego srebrnego? czarny wymiata!
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50 www.rbauto.eu
Zapraszamy
obecnie mam czarne vento i mam juz troche dosc tego ze kazda obcierke i zadrapanie widac z kosmosu a po umyciu to czysty jest srednio pol dnia, tak naprawde to preferuje z lubelskiego, mazowieckiego lub podlaskiego bo jak przejade ze 150 w jedna strone i okaze sie ze byle co to nie zamorduje sprzedajacego,
Do tego co Bartek Ci zaznaczył ja dorzuciłbym pytanie do sprzedającego o stan boczków w drzwiach - wydaje mi się, że materiał puścił z plastiku i odstaje.
Tak na szybko:
- brak emblematów na tylnej klapie
- sam zderzak nie pasuje do maski przy znaczku na grillu (za bardzo wystaje)
- książka serwisowa, hmm.. ostatni wpis w 2006 roku
Tak ogólnie wygląda przyzwoicie. Najlepiej auto ocenić na żywca. Zdjęcia nie pokażą wszystkiego. Powodzenia