Wyłączanie poduszki z tego co wiem było od modeli 2003 po faceliftingu.
) jest też widoczne coś dziwnego na desce rozdzielczej. Ciekawe co to
viewtopic.php?t=3456

Sony pisze:1. Auto nie ma banana (zaślepka miejsca gdzie mamy możliwość zamontowania ucha holowniczego).
2. Mam wrażenie jakby zderzak był trzaśnięty w miejscu wlotu powietrza do intercoolera.
3. Prawy boczny kierunkowskaz strasznie dziwnie wygląda (jakby go nie było).
4. Ciekaw jestem co to za kontrolka obok awaryjnychWyłączanie poduszki z tego co wiem było od modeli 2003 po faceliftingu.
Może to NITRO
5. Na 5-tym zdjęciu (tym co przycisk widać od NITRO) jest też widoczne coś dziwnego na desce rozdzielczej. Ciekawe co to
6. Mieszek to po prostu porażka na całej linii, wygląda on co najmniej na przejechanie 300tys a nie 200
7. Autko ma czujnik cofania (nie wspomniane w ogłoszeniu) czy po prostu zderzak był z jakiegoś powodu wymieniany ?
8. Oznaczenia z tylnej klapy widzę usunięte - się pewno nie podobały komuś
9. Brakuje zdjęcia silnika, poza tym w ogóle fotki dupiatej jakości.
10. Polecam obejrzeć autko kolegi z forum (pewne i dużo fajniejsze)viewtopic.php?t=3456
Pozdrawiam,
Sony

The_GrabeK pisze:4. z pewnością autoalarm
Też o tym pomyślałem, no ale jeśli jest autoalarm i czujniki cofania to znaczy, że opis robiony na odwal sięThe_GrabeK pisze:5. to przy lusterku kierowcy to chyba z czujników cofania wyświetlacz

Z jednej strony on jest po prostu OBDARTY! Taki paskudny mieszek widzę po raz pierwszyThe_GrabeK pisze:6. z mieszkiem przesadzacie zawsze. mam salonowego Leona też w domu i po 80kkm mieszek nadaje się do wymiany - kwestia tego jak to biegi wrzuca (mój ojciec zamiast za gałkę to łapie pod nią).
Ja mam 180tys. przejechane i mieszek wygląda w miarę ok jeszcze. A tutaj poracha, choć fakt faktem pewno coś niecoś od sposobu wrzucania biegów zależy jego zużycie. Twój ojciec jest THE BEST 

? Padłem xD
?
powinieneś jako rzeczoznawca w PZMocie pracować