Wybebeszenie Tolka, najbliższe dni mają być słoneczne to filc powinien wyschnąć
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Założenie wykładziny po osuszeniu, uszczelnienie drzwi - pierwszy test po deszczu wynik pozytywny - sucho na progach.
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Martinez, nie wymieniłem oleju więc i filtr nie został wymieniony. Filtr paliwa wymienię przed zimą.
A oleju nie zmieniłem bo miałem przejść na syntetyk, ale w dolocie było dużo oleju więc nie wiem czy turbo czasem nie puszcza. Wyczyściłem dolot i zrobiłem trasę 700 km i zobaczę czy olej się pojawia. Jak będzie dobrze to wymienię a jak nie to remoncik i dopiero wymiana. Rok temu w ciągu tygodnia zaliczyłem dwie wymiany oleju przez padniętą turbinę i uszczelkę pod głowicą i teraz nie mam zamiaru popełniać takiego błędu.
koti, a ja myślałem że robisz to dlatego że już są brudne/zapchane itp ja od wymiany zrobiłem już 9 k km i jak zajrzałem to oba filtry kwalifikują się do wymiany i nie wiem czy tego nie zrobię...
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...