"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
ja bym to nazwał Exeo po liftingu ... auto dalej jest w tym samym stylu co Exeo ... co nie zmienia faktu ze w przyszłosci na ten kształt bym się skusił .. jestem na TAK
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
Tył taki sam jak od Exeo, jeśli auto miało by trafić do sprzedaży mogli by go trochę zmodyfikować . Mi osobiście bryła ta bardzo się podoba i gdyby było wystarczająco dużo $$$ (kapusty ) napewno bym zainwestował
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Exeo faktycznie jest na przedostatnim zdjęciu (tył) natomiast ostatnie zdjęcie to prawie Exeo (inny grill niz w versji Exeo będacej w sprzedazy ) ... natomiast dwa pierwsze zdjecia to nie Exeo
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
WItajcie. Widzieliście nowe toledo lub leona? Moim zdaniem rewelacja tylko szkoda, że tolek tylko z jednym silnikiem w leonie już mamy wybór. Ale silnik 1.4 122km albo 2.0Tdi i 7 biegowa skrzynia, malina Wygląd też moim zdaniem bardzo ładny.
Leoś bardzo ładny, stoi na co dzień kilka domów od mojego
Tolka jeszcze nie miałem zaszczytu zobaczyć
W tolku są trzy motory do wyboru od 1.2, 1.4 TSI i 1.6 TDI.