Wiesz pamięć mam dobrą ale krótką, muszę zmienić filterek i świeczki bo teraz nie pamiętam kiedy to wymieniałam. No i nie wiem jak membrany w reduktorze, po obronie wezmę się za niego
U mnie 1.6 16V 1M przy spokojnej jeździe potrafi zejść do 7,8 l/100 km trasa mieszana tak 60% trasa 40% miasto, a tak w codziennej eksploatacji 8-9 l/100
Na poczatku było nawet i 10 l ale zmiana zaworków gazu pomogła ... po założeniu gazu zdarzało się falowanie obrotów ...czyszczenie przepustnicy i reset jej ustawień pomógł od 20000 km bez falowania
Nie zauwazam różnicy w jezie na LPG i benzynie
Stella 1.6 16V Hiszpańska precyzja ... niemiecki temperament
toledo I 2.0 1993 r. instalacja jakaś starsza dokładnie nie wiem jaka na pewno nie sekwencja. w mieście 13-14, ale mam ciężką nogę. na trasie od 9 do 12, w zależności od stylu jazdy.
Witam ja mam Toledo 1.8i z 1996r mam instalcje gazowa BRC BLITZ może mi ktoś powiedziec jakie powinno być mniej wiecej spalanie w takim samochodzie na trasie i po mieście??
To widzisz kolego mi na trasie pali gdzies 11, 12 litrów przy jeździe tak 100-110km/h a po miescie to za 4 litry gazu zrobie jakies 18km przy normlanej jeździe co bys poradził z yakim spalaniem??