Witam,
jestem tu nowy tolka kupiłem 2 tyg temu i coś słyszę że właśnie turbina gwiżdże, kata nie mam. Myślałem że już kończy swój żywot. Jak to jest?? Sama wymiana wtrysków podniesie moc auta?
dziubek6 pisze:Witam, jestem tu nowy tolka kupiłem 2 tyg temu i coś słyszę że właśnie turbina gwiżdże, kata nie mam. Myślałem że już kończy swój żywot. Jak to jest?? Sama wymiana wtrysków podniesie moc auta?
Wpierw należy się przywitać TUTAJ Gwizd gwizdowi nierówny... VAG prawde ci powie
Odświeże trochę temat, orientuje sie ktoś ile bedzie kosztować załozenie IC od ARL, zamierzam wymodzić taki po wymianie wtrysków i programie u cowboya w wawie, tylko nie wiem ile mnie bedzie IC kosztować jak by ktoś sie podzielił lista częśći ktore mi będą potrzebne to był bym wdzięczny
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym
Samym programem tyle osiągniesz (do 140KM nawet). Jak zrobisz u profesjonalistów to bezpieczna, jak u "miecia w garażu" to nikt ci gwarancji nie da
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Mam kolegę który zajmuje się tym już ok. roku. Zrobił swoją Borę i śmiga. Silnik mojego seacika jest klasa mimo 216tyś. przebiegu. Ale chyba się skuszę
lepiej wrzucić 216 a potem programik to bedzie lepszy efekt a po samych 216 wyciagniesz w okolicach 130 kucy, do tego program i masz około 150, a w miare jedzenia apetyt rośnie
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym
lepiej wrzucić 216 a potem programik to bedzie lepszy efekt a po samych 216 wyciagniesz w okolicach 130 kucy, do tego program i masz około 150, a w miare jedzenia apetyt rośnie
a co ze spalaniem? co myślicie o tej aukcji?:
http://moto.allegro.pl/wryskiwacz-wtrys ... 76263.html chce podnieść moc w swojej 110-tce, początkowo chce zrobić to co da sie mechanicznie, a w perspektywie czasu chip tuning