A wiec witam nazywam sie Rafał mam 28 lat . Seata kupiłem tak od niechcenia ( 3 auto w rodzinie) a tylko 2 osoby pracujące. Kolega mnie odwiedził i powiedział że na mieście stoi fajne Toledo do sprzedania. Pomyślałem sobie pojadę i sprawdzę. Gdy zjawiłem się oczom mym ukazał się owy Seat. Z wyglądu nie zachwycił mnie, ale po paru chwilach stwierdziłem że może by go kupić. Cena nie była zbyt wygórowana udało mi sie jeszcze zbić 500PLN. I od 10.06.2010 Jestem szczęśliwym posiadaczem Toledo I z 1992 z motorkiem 2,0i 115 Km + podtlenek LPG
W samochód jest zarejestrowany jako "składak" 1995 zaciekawiło mnie wyposażenie auta jak na tamte lata
A więc 4 elektryczne szyby, elektryczne lusterka, wspomaganie ukł. kierowniczego, Abs. itd.I to co najbardziej mnie zaciekawiło jasne welurowe foteleoraz jasno brązowa deska rozdzielcza. Auto miało 1 właściciela od 6 lat jak zostało sprowadzone do Polski mianowicie kobieta rocznik 1955r. Samochód na razie nie wygląda za ciekawie ale powoli będzie nabierał wyglądu i mam nadzieje że jak będę miał jakiś problem będę mógł sie zwrócić do Was po rade. Wczoraj tzn 10.07.2010 Seacik otrzymał "nowe" opony185/55 R14 tzn lepsze od tamtych co miał wcześniej na razie na takim czymś będzie sie poruszał. Z biegiem czasu zamieszczę jakieś fotki Toledo. I to by było na tyle