witam co myślicie o RADIOODTWARZACZU marki NAVIHEAVEN OD-7038 czy ktoś ma i czy sie z tym spotkał w toledach oraz jak śmigają bo jestem na kupnie tego radyjka
proszę o opinie
janus_st pisze:witam co myślicie o RADIOODTWARZACZU marki NAVIHEAVEN OD-7038 czy ktoś ma i czy sie z tym spotkał w toledach oraz jak śmigają bo jestem na kupnie tego radyjka proszę o opinie
Powiem Ci że za dużo o tym radyjku to nie znalazłem w internecie nawet na allegro nie ma tego sprzetu. Wyglada ładnie ale nie o wygląd chodzi a o jakość. Sam jestem ciekawy jak to bedzie w tolku wygladało na pewno bedzie troszkę wystawać i trochę strach auto z tym zostawić bo mozna pewnie szybko stracić. Poszukam jeszcze troszke moze znajde jakies opinie na jego temat.
wiesz Gurszczak ja coś tam poszperałem i różnie o tym radyjku piszą ale nie ma co się dziwić przecież jest to radyjko za przystępną cenę i myślę że zaryzykuję i zamówię i opiszę jego działanie w tolku
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2008, 06:29 przez janus_st, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio Pioneer DEH P40 MP (stary MOdel ale ma to co potrzebuje)
Głośniki Seria + Tuba Basowa z Głośnikiem magnat XTC 1200
i wzmacniacz Infinity Kappa 55a (dodam tylko że na ten wzmacniacz polowałem długi czas )
Witajcie ja mam radyjko Pioneera DEH 7700 MP,przód (13)JBL GTO 507, z tyłu w półce PIONEER 6X9 TSA 6921 teraz jeszcze szukam wzmacniacza i pomyślę o skrzyni basowej