A ja dziś wieczorem się wziąłem za rozklejanie Angel Eyesów.
Rozłożę je, uszczelnię po swojemu i nie będę miał problemu że parują tak jak innym ;]
Może jakieś LEDy dodam, coś pokombinuję, ale nie wiem, nie chciałbym ich zwieśniaczyć
A ja w sobote wymieniłem tarcze i klocki firmy SBS zobaczymy jak będą się spisywały,a w piątek czeka mnie wymiana tulej w tylnej belce ,wykryłem luz przy okazji wymiany tarcz i klocków zrobię sam to kilka złociszy zaoszczędze na inne drobiazgi.
Wymieniałem z tyłu komplet hamulców tzn tarcze+klocki wszystko BOSCH, do tego zestawy reperaturek do zacisków obie strony tył.Po całej zabawie,zalaniu płynem i odpowietrzeniu pedał jest gumowy tzn nie czuć hamulca tak jak przed naprawą i wygląda na to że tył w ogóle nie hamuje zrobiłem już ok 200 km i żadnej poprawy.Wszystko rozbierane i sprawdzane kilka razy. Wszystkie cztery zaciski odpowietrzone zero powietrza przelałem przez układ chyba ze dwa litry płynu.
Mój pomysł jest taki że jak coś nie działa to pytania zadajemy w odpowiednim do tego dziale lub kontynuujemy w rozpoczętych tematach.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 21:21 przez servicemen, łącznie zmieniany 1 raz.
W środę wymieniłem sobie wycieraczki, żarówki we wnętrzu auta wszystkie, żarówki pozycyjne z przodu, światła mijania... teraz idę wymienić migacze z przodu w lampie
Poza tym na auto powędrowały 3 czarne naklejki TCP