No i zawiózł auto do warsztatu, ten coś tam ponaprawiał i auto jeździło przez 1 dzień
Znów zawiózł, faset stwierdził, że to jednak przepustnica. Kupiliśmy używaną i daliśmy do wymiany, no zobaczymy co teraz...
Niestety, to już nasza ostateczna decyzja - samochód idzie na sprzedaż. Już nie mamy zamiaru więcej do niego dokładać. A tak byliśmy zadowoleni z tego autka
zmieniliśmy już 3 razy... to chyba już koniec żywotnościa autka i nic a raczej nikt nie pomoże
[ Dodano: 2010-06-26, 19:49 ] Wiecie co... po tygodniu przeglądu w serwisie stwierdzono, że poszedł komputer, że było tam pełno wody. Czy to możliwe? Czy to da się naprawić? Czy trzeba kupić nowy komputer? Jeśli tak, to jaka cena i gdzie najlepiej kupić?
[ Dodano: 2010-07-05, 13:44 ] Komputer zakupiony za 300 zł i już naprawiony. Mąż dojechał do domu.. więc na razie działa
Witam jak w temacie poszukuje osoby ktora wgrala by mi vag coma na windowsa 7 oczywiscie nie za friko(proponuje buteleczke whyski).Mialem juz pare programow ale albo nie chodzily albo nie pelna wersja,interesuje mnie pelna wersia vaga jak sie nie myle to 409.1 lub 311.9 lub polski vag .Sam juz nie mam sily a kable leza chyba pol roku bez uzytku.Posiadam kabel OBD2 oraz K+CAN obydwa na USB,pozdrawiam i prosze o szybkie info to sie dogadamy co i jak .Przemek.
prymusnmr, jaka wersja systemu? 32bit czy 64bit? Ja używam na lapku VAG-COM Release 311-2 z Win7 32bit i śmiga, uruchamiany w trybie zgodności z WinXP SP3. (prawym na skrót > właściwości, zakładka zgodność). Jeszcze jedna ważna rzecz - zaisntalować sterowniki z dołączonej płytki, nie tak jak Win7 swoje instaluje.
Wiec system 32 bitowy i nic mi nie dziala tak jak powinno wiec jesli by ktos mial chwilke to bardzo bym byl ucieszony ,posiadam program do skorygowania licznikow wiec moge sie odwdzieczyc i poinstruowac jak skorygowac licznik.