nie chciałbym zostać źle odebrany, ale czy nie uważacie Panowie, ze klapa bagażnika ma dwie różne szpary? może jestem trochę przewrażliwiony, ale w połączeniu z tym dziwnym napisem i stwierdzeniem sprzedającego" ja nic nie robiłem z blacharką" tak dziwnie to wygląda. Nie mówie tutaj by zlekceważyć tą ofertę, ale chociaż targować cene, bo znaleźć zupełnie zdrowy samochód jest naprawdę ciężko:(
trzeba sprawdzic i oceniec na zywo, pod okiem neutralnego znawcy:) niemożna ufać osobom z miasta, badz miesciny potencjalnego sprzedawcy! nie raz slyszalem o takich przypadkach, ze wedlug warsztatu samochod byl w stanie perfekcyjnym a okazywalo sie ze obok perfekcyjnego nigdy nie stał. ja przepraszam, ze w taki sposob, dosc demotywujacy wypowiadam sie, jednak sam kupilem go*** pod krypotnimem super samochodu i po prostu uważam, ze w dzisiejszych czasach wydajac około 20k tys trzeba sie poswiecic i dobrze szukac, by nie pasc ofiara oszusta!a to popłaca, bo pozniej koszta ograniczaja sie do benzyny badz olej napedowego a nie etatowych odwiedzin warsztatu!
Stałem się właśnie dzisiaj posiadaczem Toledo 1.8 20 V z 1999 r. kolorek czarny:). Zrobię niebawem zdjęcia i Wam pokaże. Dzisiaj wieczorem odwoziłem auto na parking i otóż pojawił się problem z przednia lewa szyba od kierowcy, zacząłem ją opuszczać w celu pobrania bilecika od parkingowego i jak spuszczałem szybę na dol, zaczęło coś trzeszczeć w drzwiach, szyba zablokowała sie w połowie i ani do góry ani na dol nie drgnie. Słychać cykanie silniczka. Dodam jeszcze, ze dzisiaj wiele razy spuszczałem i zamykałem szybę i nie było żadnych problemów. Czy czeka mnie wymiana jakiegos mechanizmu? Co sie moglo stac? Z gory dziekuje za porady i sugestie:)
Hmmm, możliwe że coś nie tak z silniczkiem Byłby kiepski początek współpracy z autkiem... Jak dla mnie to widać silniczek jakiś opór ma i nie może podnieść albo siada całkowicie... tak bym obstawiał.
Gdyby Ci linka strzeliła to chyba by Ci całkowicie szyba opadła (tak mi się wydaje)... Niech ktoś mądrzejszy się wypowie... Poresztą możesz na forum poszukać, bo pewnie było już gdzieś o tym. Będzie dobrze