Chce zalozyc nieoryginalne radyjko i jest jedno wejscie do ktorego nie pasuje zadna wtyczka i wejscie na antene tez jest inne. Prosze napiszcie co zrobic
[ Dodano: 2010-05-10, 14:56 ] Mam jeszcze pytanko. Jakie polecacie radio? Chcialbym tez zeby ladnie komponowalo sie z czerwonym poswietleniem deski rozdzielczej?
Po odpięciu oryginalnego radia będziesz miał 3 wiązki zakończone wtyczkami. Jedna jest odpowiedzialna za zasilanie, druga za podłączenie głośników, a 3 za wyświetlanie informacji na małym wyświtlaczu pod zegarami. Dwie pierwsze powinny pasować do nowegoa radia, a tej trzeciej po prostu nie wpinasz. Jeżli chodzi o gniazdo antenowe to będziesz potrzebował coś takiego
Ok dzieki za rady PRawde mowiac to nie mam zamiaru wydawac nie wiem ile na radio. Koszt ok 200 zl. Zastanawiam sie czy szukac z czerownym podswietlaniem(jesli macie namiary na takie to wrzuccie linka) czy moze inny kolor bedzie tez ladnie sie komponowal w tej czerwieni z dechy rozdzielczej?
Ja kiedyś sobie podłączyłem JVC KD-G342 i podświetlenie komponuje się w zależności jak się wyreguluje podświetlenie auta. Gra całkiem ładnie jak na tą cenę.