maniekmc pisze:Kolego, przywitaj się w odpowiednim dziale.
A co do autka, to prawdopodobnie wersja Signo, kolorek ładny, ale cena jak za ten rocznik z 1-1,5k za duża, jak zejdzie do 14k i po dobrych oględzinach warty wzięcia. Praktycznie bezawaryjna jednostka. co do spalania- będzie Ci w mieście palił z 10L, w trasie 6,5-8L.
Sprawdź również przebieg, bo chyba jest ciut za mały.
Sorki juz to zrobilem Dzieki za wskazowki
[ Dodano: 2010-05-06, 12:33 ]
ww200 pisze:Klapa z lewej strony odstaje do góry,a kierownica bardziej wytarta niż u mnie przy 211tyś.
Na wyświetlaczu od klimy z prawej strony,jest jakaś dziwna czarna plama,chyba że coś tam się pojawia czego jeszcze nie widziałem
Napewno przebieg nie jest wiarygodny jak na ten rocznik i wytartą kierownice. Z racji tego, ze jestem z Bytomia, a mam kawalek drogi do Aleksandrowa Kujawskiego chcialbym byc pewien mniej wiecej w 80 % za to autko, oczywiscie cene wynegocjowalbym nizsza
[ Dodano: 2010-05-06, 12:34 ]
maniekmc pisze:Kolego, przywitaj się w odpowiednim dziale.
A co do autka, to prawdopodobnie wersja Signo, kolorek ładny, ale cena jak za ten rocznik z 1-1,5k za duża, jak zejdzie do 14k i po dobrych oględzinach warty wzięcia. Praktycznie bezawaryjna jednostka. co do spalania- będzie Ci w mieście palił z 10L, w trasie 6,5-8L.
Sprawdź również przebieg, bo chyba jest ciut za mały.
Spalanie nie najgorsze, czytalem wlasnie, ze to dobra jednostka, a co sadzisz o zagazowaniu? warto ?