Po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć serwis, gdzie naprawią mi auto bezgotówkowo. Serwis znajduje się w Łodzi przy ul Wodnej 4/6. Zna ktoś lub słyszał opinię o tym serwisie?
Pozdrawiam
znalazłem w necie stronkę http://www.cartoteka.pl gdzie mozna sie wymianieac informacjami na temat serwisów samochodowych .. jak widac stronka jest w chwili obecnej jeszcze w rozbudowie i baza opinii jest dosc wąska ale mysle ze warta jest polecenia i z czasme bedzie dobrym doradcą w wyborze warsztatu
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
Może ktoś z wawy ma jakiegoś lakiernika który by mi pomalował same obudowy od lusterek ?
Ewentualnie jakby miał dobre ceny to bym i tylny zderzak na dole sobie psiknął
Wawa lub okolice
Pod Błoniem jest dobry gość co maluję. Mi malował Seicento, nawet nieźle mu to wyszło i calkiem rozsądnie zapłaciłem... jak chcesz wyśle ci namiar na PW
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Martinez jakoś zapomnieliśmy o tym namiarze, więc jak masz to mi podeślij smsem, albo na PW.
Z tym że jeszcze potrzebuję jakiegoś serwisu, który naprawi mi radio bo coś mi blaszki nie stykają.
Najpierw przestało czytać DVD, potem wszystko, a teraz już w ogóle nie kontaktuje nic.
Na bank to kwestia pozaginanych blaszek, ale sam nie jestem w stanie tego zrobić.
Może ktoś coś polecić Wawa i okolice ?
ja polecam pana ktory dorabia soie po godzinach na białołęce na co dzien pracuje w serwisie VW ceny ma super przystepne zna sie na rzeczy itp ja u niego wymieniłem dzis tuleje w obu przednich wachaczach do tego łożysko i zapłaciłem jedyne 150zł plus moje części jak chcecie namiar to na prv podeśle