Panie i Panowie mam takie zapytanie, może ktoś już coś takiego robił bądź wie co nieco na ten temat, mianowicie chciał bym zrobić podmiankę zderzaków z przodu i z tyłu ze starego typu (z przed liftu) na te nowsze(po lifcie) czy jest to wykonalne bez większych przeróbek mocowań czy innych elementów?? W końcu to jest taka sama buda więc chyba da się zderzaki tylko podmienić i wszystko powinno pasować ale wolę się upewnić. Proszę o wypowiedz na ten temat.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2015, 12:52 przez dany_2, łącznie zmieniany 1 raz.
Widziałem ostatnio takiego tolka ze zderzakiem poliftowym i grillem, ale ze starymi lampami i powiem Ci ze Twój wygląda dużo lepiej teraz.
Jakoś tak tamto dziwnie wyglądało.
Bonbini, Dzięki zastanawiam się nad zmianą wyglądu Tolka, zmiana zderzaków na nowsze z hokejem z przodu, wtedy będzie się wydawał niższy a oprócz zderzaków planuję pozbyć się listw na drzwiach żeby nie był taki kanciasty. Co Wy na to??
dany_2, ale cały urok jest właśnie w tym, że jest kanciasty Listwy są przyklejane więc nie wiem czy przy zdejmowaniu nie zerwiesz z lakierem. Poza tym listwy są pomocne jak wychodzisz z auta na ciasnym parkingu. Może lepiej je pomalować na kolor nadwozia?
Bonbini pisze:dany_2, ale cały urok jest właśnie w tym, że jest kanciasty Listwy są przyklejane więc nie wiem czy przy zdejmowaniu nie zerwiesz z lakierem. Poza tym listwy są pomocne jak wychodzisz z auta na ciasnym parkingu. Może lepiej je pomalować na kolor nadwozia?
One w tej chwili są pomalowane ale chce się pozbyć listw i wygładzić drzwi żeby nie było znaku po listwach. o wygładzeniu zderzaka oryginalnego też myślałem ale z tym nowszym jest mniej roboty, a po drugie to nie podpasuję hokeja od nowszej wersji do tego mojego (chyba).