sebol89 pisze:A z jaką anteną masz sparowane radio?I ile dałeś za ten zestaw?
nie wiem czy mnie pytasz jeżeli tak to mój zestaw president johnny II antena magnesowa SIRIO model AS-100 zapłaciłem za cały zestaw coś koło 650zł ale teraz radio staniało antena jest dość krótka ale ma mały magnes (dzięki czemu w toledo 5p da się zamocować na klapie bagażnika) i dobrze zbiera dłuższa jest niewygodna do chowania.
Ja polecam bardzo Unidena 520 XL tani i niezawodny uzywam rok a nie polecam wszelkich Inteków miałem to słabo odbierał i jescze pozniej sie popsuł a na gwarancje nie przyjeli
Ja posiadam cb MINI S i jestem zadowolony bardzo... antena to jakas sztuka ale po fachowym zestrojeniu mam zasieg niebywały... wszyscy znajomi mi zazdroszcza takiego zasiegu... magnes od anteny nie jest mały i podobno przy 130 lubi odpasc poprostu z dachu, ale mi jakos nawet przy 160 na budziku sie trzyma
szerokosci i przyczepnosci zycze
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Ja juz mam unidena 520 juz 4 lata i nikt nigdy sie nie pytal o homologacje, ani nie slyszalem zeby kogokolwiek ktos sie pytal o homologacje. Widzialem w sklepach jak unideny leza na polkach (kiedys tak nie bylo). Jak ja kupowalem to tylko na allegro byly. Wiec polecam, swietne radio