Ja bym się nie pakował w Skodę... Przeglądałem wszystkie diesle, opinie na necie i w ogóle. Ostatecznie najbardziej podszedł mi Tolek 1M i jestem mega zadowolony Naczytałem się o Skodzie, że jest bardziej awaryjna (choć niby to samo bo na VW)...
ja też chciałem kupić e 46 ale wybrałem Tolka i jestem bardzo zadowolony a co do bmw to niestety nie w Polsce tylko gdzieś z zagranicy bo jak ja szukałem to jakaś masakra była z tymi silnikami wszystkie albo kręcone albo zajechane ciężko spotkać ok.
W tolku nie będzie problemu z miejscem. Ja mam 192cm wzrostu i fotel kierowcy nie mam do końca odsunięty, a nad głową do dachu jeszcze spory zapas. Jedynie, to pasażerowie na tylnej kanapie mają mało miejsca na nogi.
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
ja jakieś 4 miechy aż skorzystałem po znajomości i po kilka widzianych samochodach z firmy http://www.sumex.pl/ i sprowadzili w 3 tygodnie taki jak chciałem czyli tdi 110km i climatronic full elektryka i nie bity to była podstawa bo silnik to sobie zawsze podreperuje a blachy nie a trochę to się zjeździłem a ile wydałem kasy na oglądanie to moje z jestem zadowolony z mojego Toledziaka i z Forum