SZUBAR podpowiedz jak najszybciej i bez strat zdemontowac fabryczne koncówki spryskiwaczy w 1M czym i w z której strony najlepiej podwazyc zakupiłem wlasnie spryski od Octavii II i czas zrobic podmiankę
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
powinienes dostac bez problemu w kazdym ASO skody .. a jakby nie było to tutaj http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6746186 na 100% dostaniesz z wysyłką do domku ... akurat jak do nich zajechałem to rozparcelowywali dostwe tego towaru
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
I ja zamontowałem dzisiaj te dysze z Octavii 2.
Dysze wymagają lekkiego przycięcia i wskakują idealnie.
Trzeba usunąć ok. 2 mm z przednich i tylnych występów. Najlepiej dopasować na miejscu. Plastik jest w miarę miękki, ja robiłem to nożem do tapet.
Ja także zmieniłem dziś dysze na te od Octavi II (koszt w ASO 41,70 zł za dwie sztuki). Tylko jest taki problem że tej od strony kierowcy nie mogę podnieść na taką wysokość jakbym chciał - maska przeszkadza (te dysze są sporo wyższe od oryginalnych). W związku w powyższym jak szybko jadę to woda z dyszy lewej dość nisko leci. Ale porównując to do tego jak leciało a raczej sączyło się przed wymianą to i tak jest rewelacja