bedziesz mial zrobione profesjonalnie na specjalistycznym sprzecie ... no wszystko zalezy jak długo bedzie trwac regeneracja turbo ... z reguły rano odstawiasz i na wieczór lub nastepnego dnia rano masz spowrotem auto w pelni sprawne
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
to nie jest regenaracja a jednynie czyszczenie. za regeneracje nikt nie zejdzie ponizej tysiaca. nie trzeba miec tez specjalistycznych sprzetow. najwazniejsze doswiadczenie i wiedza. osobiscie "zregenerowalem" juz kilkanascie turbin ( zapieczone kierownice) i za usluge biore 400 zł. faktura lub paragon oczywiscie bedzie tak jak fiskus nakazuje ;d
diagnostyka VAG, elektromechanika samochodowa
VAG i inne...
Czy we Wrocku znajde kogos kto pomoze mi wykryc VAGiem problemy autka, a jest kilka i podejzewam ze wszystkie zwiazane sa z elekrtyką ... (nie działają światła przeciwmgnielne <wybija bezpiecznik>, nie działają wsteczne i prędkościomierz... z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc
Ode mnie tylko tyle, że na alledrogo kabelek do VAGa można kupić za całkiem nieduże pieniądze, a programik można sobie zassać z neta, tak więc jak masz dojście do lapka, a nie znajdziesz kogoś z Wrocławia, to taka opcja jest całkiem logiczna.
Poszukaj też wśród swoich kumpli co jeżdżą vw,audi,seat,skoda - to jeden i ten sam program.
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
Ja polecam diagnostyka elektronicznego we Wrocku przy ul. Niedzwiedziej Społdzielnia Inwalidów. Umowilem sie za Panem telefonicznie (tak na marginesie bardzo mily starszy Pan) zaplacilem 80 zl, ale oplacalo sie wszystko zrobil z elektryki ponaprawial bledy, pokasowal to co powyskakiwalo i autko teraz ma wszytsko ok. I mala cena dwa garaze dalej gosciu mi sypnal cena od 200-300 zl.