Dzisiaj koło 15:00 ul. Ornecka w Lidzbarku w kierunku Ornety srebrny tolek Tomasa. Goniłem go od ronda (całe szczęście że nie stali przy kapliczce bo już 90 na liczniku było), znak sygnał długimi i odpowiedź kierunkami
hehehe Jakieś szalone niebieskie Toledo mnie dzisiaj goniło po orneckiej w Lidzbarku i strzelało mi po oczach długimi ;P Odpowiedziałem kierunkami i depnąłem w gaz
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
Dziś w Rudzie Śląskiej koło Plazy niebieskie Toledo bez oznaczeń z tyłu, z przyciemnionymi szybami na rejestracji DJ ..... czy to ktoś stąd bo mam wrażenie jak bym już to auto gdzieś na fotach widział.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Dzisiaj w nocy kilka długości przede mną parkował granatowy tolek II na WWL... Na klapie miał łapę pod bacik Dokładnie pod blokiem 3A na ul. Niskiej w Warszawie. Ktoś od nas? bo ja bardzo często tam bywam
20 Marca w "restauracji" pod bocianem czy cos takiego przy krajowej 1-nce gdzies przed czestochową jadac na katowice - na parkingu staly 2 toledo na tablicach kieleckich T cos tam nie wiem czy to jakis zlot czy co, ale ja bylem corolla a kolory toledo to chyba granatowe oba ale wiecej nie pamietam
Dziś widziany ciemny Toledo II w Katowicach na Mikołowskiej na rejestracji SK z przyciemnionymi szybami około 15:30
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb