Sorki jak było ale pytanie jest. Czy ktoś w jakiś sposób (oprócz emulatora zmieniarki i transmitera) próbował podpiąć do AURY jakiś przenośny odtwarzacz MP3, czy jest jakieś wejście AUX czy coś w tym stylu żeby taki odtwarzacz podpiąć Proszę o info.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2011, 01:48 przez SebaR, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego nie spodziewaj się ze w radiu z 2003 roku znajdziesz wejdzie AUX, teraz to jest standard, a 7 lat temu mało kto o tym słyszał. Ja szukałem w swoim ale nie znalazłem. No ale zawsze mogę sie mylić
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Sprobój z tym. Nikt tego nie montował na forum jeszcze wiec możesz być pierwszym. Jak dla mnie wygląda spoko ale nie wiem czy chciałbym dać 400 zl jak za 20 zl mam kasete z wyjsciem pod mp3
Ja posiadam taki interfejs od ponad 3 lat i 100% zadowolenia.Do tego dostałem przejściówkę z cinch na mini jack.Dodatkowo dokupiłem sobie kabelek z gniazdem mini jack i wtyczką do telefonu.
Oki zamontowałem. Trochę się namęczyłem wyciągając radio aż do chwili kiedy odkryłem te dwie małe dziurki. Jak załapałem o co "komon" to radio wręcz samo wyskoczyło. Podpiąłem interfejs kabelek i mp3 i ....... MISSION COMPLETED - działa
Działa bez problemu fajnie gra, o niebo lepiej niż przez transmiter FM.
Co prawda sterowanie muzą z Mp3 ale ujdzie. Jedyna rzecz która mnie troszku zniesmaczyła to to iż jak sygnał z mp3 zanika (ściszam na minimum lub dam pausa albo stop w mp3) to w tle słyszę przebijające się bardzo słabiutko (jakby w tle) radio. ww200 masz to samo ?
a nie wiecie przypadkiem czy da się kupić ten towar przez internet? bylem na tej stronce
ale taka dość skromna i ciężko się tam coś dowiedzieć na ten temat