dziś ok 16:30 na Alei Krakowskiej przy Okęciu widziany siwy_a1 w swoim srebrnym tolku małe mrugnięcie światłami musiało wystarczyć... spieszyłem sie do szkoły
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Wszystko się zgadza... oprócz koloru jak zwykle hehe Martinez siedziałem Ci na ogonie już od Raszyna, tylko nie było okazji się zrównać Ja też niestety byłem już spóźniony, ale nic straconego - my akurat mamy spore szanse spotykać się tam częściej
Dzisiaj ok godziny 11.45 widziałem srebrnego tolka na WWY, najpierw na skrzyżowaniu Dzielna/Smocza, a chwilę potem pod szkołą na ul. Pawiej. (W-wa Wola)
Jakieś naklejki z tyłu, w tym WRC, które rzuciło mi się w oczy, a jeśli się nie mylę to na dole drzwi miał naklejki TCP.
Widziany Toledo w Chorzowie na Wolności na rejestracjach SW. Pewnie CB kupował
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
nie jestem pewien lecz w godzinach pomiedzy 18-18.30 namierzylem chyba kolege adamwwy na trasie od rąda sowinskiego z pultuską do okolic banku BGŻ na sowinskiego
Był: Seat Toledo 1M 1,9 Tdi AGR
Jest: Opel Astra H 1,9 CDTI Z19DTH
We wtorek na s8 od Radzymina do zjazdu na Wyszków ok 14-15 srebrne toledo II najpierw spróbowaliśmy się do 200km/h szły równo później pogadaliśmy na cb ale nie zapytałem czy to ktoś od nas .
Może jednak to ktoś od nas? nie miał lep klubowych