Każdy ma problem z otworzeniem drzwi w tolku, bo klamki ciężko chodzą W związku z tym wpadłem na pomysł, aby wstawić klamki z audi A6. Niestety wymaga to duzo pracy i funduszy. Więc pomyślałem o klamkach z Audi B4. Czy ktoś widział cos takiego w tolku lub sam robił? Co myślicie o tym?
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, 12:09 przez macieka, łącznie zmieniany 2 razy.
wiem że z golfa 3 nie podejdą to z audi pewnie też nie.. jest całkoem inny mechanizm (wiem bo mi sie zerwała i jak juz wczesniej gdzies pisałem miałem jeszcze golfa 3(sprzedałem bo nie ma porównania do toleda) i miałem zapasową do niego i nie podejdzie) jak ci sie to uda to wstaw fote
A ja w swoim Tolku nie mam klamek he he
apropos czy ktos wie jak może się zwać ta konkretna grupa felg i opon jakie ma ten błękitny Seacik. Szukam czegoś takiego do swojego
Czy spotkał się już ktoś z chromowanymi klamkami zewnętrznymi w toledo 1l? skąd to pytanie? a stąd, że moje plastikowe są w kepskiej kondycji, gdzie niegdzie zszedł z nich bezbarwny, a fajnie byłoby tego nie widzieć. Jeśli się już spotkaliście z czymś takim, to powiedzcie z jakich aut by pasowało, ponieważ na allegro nie ma zbytnio nic do tuningu 1l ;/