witam koledzy prosze o rade dzisiaj wyjmowalem akumulator do ladowania i chyba gdy podlaczalem go ponownie bylo spiecie nie dziala teraz nawiew w srodku na zadnym biegu nic toledo 1999 1.9 tdi 110km prosze pomozcie
Ostatnio zmieniony 02 lut 2010, 09:08 przez janek12, łącznie zmieniany 1 raz.
wymienilem 3 bezpieczniki na akumulatorze sprawdzilem bezpieczniki z lewej strony jak otworzysz drzwi od kierowcy dobre nie co moze byc moze gdzies jeszcze sa bezpieczniki prosze doradzcie
tam na akumulatorze masz jeszcze 5 bezpieczników takich innych. któryś z nich odpowiada za wentylator. Chyba środkowy.
Ale nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ na te nawiewy ...
Ostatnio zmieniony 22 gru 2009, 12:12 przez Lucas, łącznie zmieniany 1 raz.
Aha czyli coś przychajczyłeś. No to ja bym sprawdził czy jest jakieś napięcie na kostce od wentylatora (oczywiście po włączeniu na panelu) następnie sprawdził wentylator podłączając pod np. akumulator.
nie wiem czy to właściwy temat jeśli nie to proszę o przeniesienie. Otóż mój nawiew działa, problem w tym iż podczas tych mrozów, zaczął dość głośno chodzić powiedział bym że nawet huczeć. Najgorzej jest jak skręcam, a jak hamuję to przestaję. Oczywiście można z tym życz, ale jest to strasznie irytujące. Mega dziwna sprawa czym to może być spowodowane??
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Martinez, chyba najlepiej wyjąć schowek i tam jest wentylator i musisz zakupić jakiś smar w "spraju" i tam kilka kropel i powinno być oki. Chyba ze odgłos jest w innym miejscu