chłopaki mam pytanko , całkiem inne co do tej pory wszyscy mieli w tym temacie. A mianowicie mam radio LG , denerwowało mnie za każdym razem jak gasiłem auto to radio mi sie kasowało czyli niedostawał prądu i wszystkie stacjie gubił, oczywiście jak wkładałem spowrotm kluczyk i przekręcałem stacyjke to musiałem wszystko od nowa ustawiać .Postanowiłem wczoraj w kostce od radia podłączyć kabelek żółty i czerwony razem żeby poprostu nieodcinał prądu podczas wyciągnięcia kluczyka, i uało mi sie ta sztuka. Ale miałem lekkiego wałka ponieważ wszystko chodzi w radiu tak jak chce ale centralny przestał mi chodzić z kluczyka
i sie zastanawiam dlaczego ? bo co ma zasilanie radia do centralnego, kluczykiem otworze i zamkne wszystkie drzwi a pilotem nie
i nie wiem co zrobić aha sprawdzałem jeszcze bezpiecznik i jest dobry od centralnego. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże w tej sprawie
POZDRAAWIAM ! i czekam na odpowiedz, może będzie miał ktoś schemat tych wszystkich kabli od radia i co ma do tego inna elektyka jak np. centralny