No to właśnie jest chyba coś takiego jak Tomas pisze, mój dziadek ma coś podobnego w Cinquecento, przykłada się tam jakiś breloczek, dioda mignie, zapiszczy i można odpalać
nie znalazlem wejścia diagnostycznego... gdzie to może być? a co do tego to dziwne bo to dopiero zaczyna migać jak przekręce stacyjke i podczas jazdy ciągle miga a jak zgasze samochód to jest zgaszone.
Złącze diagnostyczne możesz mieć pod zaślepką obok włącznika świateł mijania lub przy drążku zmiany biegów (zdejmujesz mieszek, podnosisz ramkę okalającą drążek i tam powinno być złącze). Podobno gorzej wyposażone/ze słabszymi silnikami Tolki mogły nie mieć złącza.
masa mam prośbe możesz zrobić zdjęcie twojego złącza OBD1 jakie są dokładnie twoje kostki i jakie kable (kolory) do nich przychodzą ja mam w tym miejscu co twoje (pisałem o tym w twoim zapytaniu "Wtyki do vag w toledo") chciałbym się upewnić że to te lub zupełnie co innego z góry dzięki.
wie ktos gdzi ejest wejscie do vaga w toledo 99 model 2000 czy to jest tam pod popielniczka przednia? na samym koncu jest zaslepka i po jej wyjeciu sa jakies wtyki wyglada mi to na obd2 ?
Mam jeszcze prośbę... zakupiłem kabel obd2 do którego dostałem płytkę i nie wiem co tam było ale na pewno jakieś sterowniki i ta płytka mi się połamała (nie wiem jakim cudem). Jest możliwość ściągnięcia z neta tego co tam było? Kabel jest na usb