igi84,
Ktoś mi proponował takie "cudeńka" ale to ostateczność(nie najlepszy sygnał). Najlepiej jest wyprowadzić sygnał z przed końcówki mocy w radiu.
zboro, poczytaj tutaj
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50 www.rbauto.eu
Zapraszamy
Hejka ok wyprowadzenie zrobili by fachowcy lecz czytalem rowniez iz wyprowadzenie to jest zrobione z filtrem dolnoprzepustowym posiadam wzmacniacz z takim filtrem i tez musza mi wyprowadzic ten filtr przy radiu czy tylko wystarcza wyjscia RCA druga sprawa to sterowanie wzmacniaczem czy radyjko Aura posiada takowe wyjscie czy trzeba to inaczej wykombinowac??
a czasami kabla takiego cienkiego nie masz puszczonego razem z kablami od radia ?? w nim jest sterowanie wzmakiem , jak włączasz radio to i w tedy włącza się wzmak
no ale kolego mario 78, to jest oryginalne radio seat-a AURA i tam wszystkie przwody w wiazce sa w urzyciu niema tak jak w radiach nieoryginalnych slepego przewodu badz oddzielnego przewodu do sterowania wzmacniaczem gdyz niejest ono do tego przystosowane.
igi84, No a nie można podpiąć pod pin 5 w kostce zasilającej ?? przecież to jest sygnał do wzmacniacza anteny i powinno się tam pojawić napięcie +12V po włączeniu anteny.
A czy ktoś z grona ma wbudowany sub w wnęce (prawej lub lewej)? Ja się ostatnio nad tym zastanawiałem no i wyszło mi że jak by zrobił obudowę z drewna o podstawie trapezu weszło mi tam 15L a to by wystarczyło na Lanzara 8 w zamkniętej skrzynce.