XCARLINK - gdzie kupić ?

Tematy ogólno-techniczne
w
ww200
Forumowicz

XCARLINK - gdzie kupic ??

Post autor: ww200 »

Martinez pisze:Tu sie kolego z Tobą nie zgodzę, ja mam fabryczne ''granie'' w swoim Tolkienie i nie mogę nic mu zarzucić, gra świetnie dźwięk jest czysty i mocny. Wydaję mi się że wszyscy którzy mają radia fabryczne + SSS (Seat Sound System = 8 głośników) potwierdzą to co mowie :mrgreen:

Jak najbardziej potwierdzam :-D

MCdusza pisze:bo gdyby byly takie dobre to fani car audio zostawialiby sobie fabryke

I niektórzy zostawiają bo bez problemu można do niego podłączyć mp3 czy nawet komórkę jak ja.Co do fanów Car Audio to jest bardzo długi temat bo ciężko stwierdzić kto się do tego grona zalicza,czy ten kto słucha muzyki w aucie czy ten kto chce poszpanować swoim cackiem za jakąś kosmiczną cenę.
Awatar użytkownika
bartek
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

Post autor: bartek »

koledzy mają rację, fabryczne Audio daje rade :-P
a jak jeszcze dołożyć basu w bagażnik to ja nie mam pytań :mrgreen:
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50
www.rbauto.eu
Zapraszamy
M
MCdusza
Forumowicz

Post autor: MCdusza »

ww200 pisze:chce poszpanować swoim cackiem za jakąś kosmiczną cenę.

Kolego, to nie forum zapyziałych fanów bmw zeby czymkolwiek szpanowac. kazdy ma swoje zdanie, lecz po Twoim wieku widac, ze wolisz kupic radio synowi do pokoju, niz sobie porzadne do auta i to rozumiem, wiec moze zrobimy ankiete na ten temat?
w
ww200
Forumowicz

Post autor: ww200 »

MCdusza pisze:Kolego, to nie forum zapyziałych fanów bmw zeby czymkolwiek szpanowac. kazdy ma swoje zdanie, lecz po Twoim wieku widac, ze wolisz kupic radio synowi do pokoju, niz sobie porzadne do auta i to rozumiem, wiec moze zrobimy ankiete na ten temat?

Uważasz że tylko fani BMW szpanują,to jesteś w błędzie.A synowi radia do pokoju nie kupię bo mam córkę i nie mów mi że maja matka siedzi z tyłu :mrgreen:
A sobie porządnego kupować nie muszę bo mam.Prowadziłem salon ze sprzętem High End i wiem co jest porządne.
Awatar użytkownika
WOLF69
Forumowicz

Post autor: WOLF69 »

ww200, Popieram cie, wiek to nie wszystko, jeszcze kolega ww200, by sie zdziwil :-P
http://www.5fantastic.pl/mojepliki Dokumenty-Motoryzacja

Moj Tolek http://toledoclubpolska.pl/viewtopic.php?t=1289

OSTATNI TEST SZYBKOSCI (20/07/12) NA TRASIE - 210 KM/H
ODPOWIEDZ