Witam.Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakiej głębokości głośniki wejdą do przodu toledo 2 oraz jakiej gróbości dystanse mdf można tam założyć.Za pomoc z góry dziękuje.
Jakiej grubości dystans muszę zastosować w Toledo 1 '98 aby zamocować głośnik prosto do blachy i żeby o szybę nie haczył i żeby się schował pod boczkiem. Głośniki które mnie interesują mają głębokość montażową 69mm. Czy wystarczy dystans np.30mm?
Helixy to raczej nie są dobrej klasy głośniki .... to najtańsze głośniki które grają w miarę " poprawnie " i to pod samym radiem. Za 220 zł za nowe nie ma oczekiwać cudów ... W niewygłuszonych drzwiach mogą zagrać nawet gorzej od oryginalnych ... Oczywiście chodzi mi o różne auta ...
no nie wiem jak montowałem w samochodach ten model to zagrał bardzo ładnie i dynamicznie bez wygłuszenia i 3x pod wzmacniaczem grały super no ale można powiedzieć o jakości jeśli cena jest niska jak dla mnie to za cenę do 300 zł nic lepszego niema
http://allegro.pl/item823818151_jbl_gto ... oclaw.html czy takie głośniki sie zmieszczą do drzwi toledo 1 98 '? jakie dystanse do tego beda potrzebne? no i jak ktoś sie orietuje to w deske rozdzielcza jaka max głębokość ? Pozdro.